Nezevli jen tak v Přístavu 18600

Přístav 18600 je svérázný kulturní bod Karlína, který rozhodně nemůžete na vašich procházkách Prahou vynechat. Dlouho n pozemek na břehu Vltavy nepřestává přitahovat tvůrčí lidi mnoha oblastí a je to na něm vidět. Takže když zavítáte jednou, není to určitě naposled. i my a tentokrát v plné parádě – v pracovním oblečení, s nářadím a hromadou dřeva!
Spojíme síly s přístavními karlínskými bojovníky a zahraničními studenty z Global Leadership Program, abychom společně vytvořili konstrukci pro dočasnou komunitní zahrádku. Čtyři vyvýšené květináče s posezením volně rozmístěné mezi stávající specifický mobiliář budou mít za úkol v nadcházejících letech prověřit, zda mají v Přístavu své místo. O bylinky se bude starat projekt Krajinou přílivu. Rohanský ostrov, který s radostí uvítá další pečovatelské duše. Přiložte ruku k dílu, může to být právě váš kus zahrádky…
Chodíte rádi na Rohanský ostrov, bydlíte v okolí nebo jen nemáte dost velký parapet? Přijďte nám pomoci se sázením bylinek! Těšíme se na vás v úterý 11. července od 18h. Zasad to!